Hej allihopa, här kommer lite tråkig information:

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Under uträkningen av priset så har jag tyvärr räknat fel på slutpriset och ber tusen gånger om ursäkt för detta. Därför kommer priset och upplägget för de som har beställt kläder nu att ändras. Vi kommer göra det vi kan för att sänka priset men i dagsläget gäller följande kostnader:

Kostnaden för en hoodie i vuxen storlek (XS-XXL): 617:-

Kostnaden för en hoodie i barn storlek (120-160): 547:-

Kostnaden för byxor i vuxen storlek (XS-XXL): 359:-

Kostnaden för byxor i barn storlek (120-160): 319:-

Kostnaden för T-shirt i vuxen storlek (XS-XXL): 188:-

Kostnaden för T-shirt i barn storlek (120-160): 178:-

Som ni ser har vi varit tvungna att splitta hoodien från byxorna samt att priset i nuläget är dyrare än tidigare utlovat. Jag ber tusen och åter tusen gånger om ursäkt för mitt misstag och hoppas att ni kan förlåta mig.

Om det är som så att ni vill avbryta eller ändra er beställning så går det bra men då behöver vi veta det senast på Måndag klockan 12:00. Det man kan göra är att till exempel säga att man bara vill ha en hoodie och inte byxor. Man kan alltså inte beställa en t-shirt istället utan vi kommer förhoppningsvis vid ett senare tillfälle att kunna erbjuda detta. Detta gör ni genom att skicka ett meddelande till mig på min messenger eller på 0761872011 alternativt på min mail som är Fredrik.Palmborn.Olofsson@gmail.com.

Vill ni fortfarande ha er beställning som den ser ut idag får ni också gärna meddela mig så vi ser vilka vi behöver kontakta för bekräfta beställningarna.

Återigen ber jag otroligt mycket om ursäkt för detta. Om någon har några frågor eller så svarar jag gärna och kommer finnas på Dojon från 17:30 idag fram till 19:30.

// Fredrik Palmborn Olofsson, ordförande.